середа, 16 січня 2013 р.

6 грудня на базі нашої школи відбувся районний семінар вчителів інформатики на тему «Розвиток життєвих компетенцій на уроках інформатики в умовах профілізації навчання» 
    Я провела відкритий урок інформатики в 10 класі на тему «Створення і реалізація програм з розгалуженням мовою програмування Delfi». 
    На уроці було використано мультимедіаобладнання, що дало можливість максимально повно реалізувати мету уроку, показати вміння, навички, знання учнів. 
    Після уроку було проведено відкритий позакласний захід профорієнтаційної направленості на тему "Продай вдало свої вміння!" Захід був організований у формі ділової гри, під час якої учні змогли уявно реалізувати свою мрію "Ким бути?", показати свої вміння створювати й надавати роботодавцеві власне резюме у вигляді презентації. Конкурс-гра мала вдалий сценарій, доповнений номерами художньої самодіяльності, порадами щодо вибору професій, повідомленнями про новітні професії, що зовсім недавно з'явилися на ринку праці, відеороликами. Присутні  на заході гості мали можливість прийняти участь в проведенні заходу в ролі роботодавців, що їм дуже сподобалося, і дало можливість реалізувати свої скриті таланти...